дом Политика Свикват консултации за състава на ОИК за местните избори

Свикват консултации за състава на ОИК за местните избори

0
ДЯЛ

На 19 август (понеделник), от 9.30 часа, в зала 203 на Община Шумен ще се проведат консултации за определяне състава на Общинската избирателна комисия (ОИК) за произвеждане на избори за общински съветници и за кметове на общини на 27 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на кметството в Шумен.
От общинската администрация е изпратена покана до парламентарно представените партии в 44-тото Народно събрание, до партиите и коалициите, които имат избрани членове на Европейския парламент от Република България, и до партиите и коалициите, които не са парламентарно представени.
От местната администрация информират още, че на официалния сайт на Община Шумен – www.shumen.bg в категорията „Избори“ и рубриката „Местни избори 2019“ се публикува актуална информация по организационно – техническата подготовка на предстоящите избори.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбединени! ДОСТ, НДПС и НПСД с общи кандидатури за кметове наесен
Следваща статия536 пожара са възникнали в Шуменско от началото на годината до момента

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here