дом Криминале Сборникът „Слово и щрих“ събира произведения от пленер в Салманово

Сборникът „Слово и щрих“ събира произведения от пленер в Салманово

0
ДЯЛ

Поети и художници представят произведенията си от пленер в Салманово в сборника „Слово и щрих“.
Поредната творческатасреща се проведе през август миналата година и в нея за първи път участваха писатели.
Предговорът на сборника е дело на литературния критик Иван Карадочев.
Предстои изданието да излезе от печат през септември. В него са включени стихове от Антонин Горчев, Аксиния Михайлова, Красимир Вардиев, Тони Теллалов, Стоян Терзиев, Надежда Романова, Антоний Димов, Румен Иванчев и др. Графичното оформление на сборника е дело на художничката Ирина Василева, която участва в изданието и със свои рисунки. Книгата представя и творби на художниците Мариана и Пламен Петкови.
Сборникът „Слово и щрих“ излиза сфинансовата подкрепа на Община Шумен.
Пленерът „Плодородие – Салманово“ е традиционен и се провежда на всеки две години. Негови организатори са художниците Мариана и Пламен Петкови.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа прасетата и чумата, за дупките и Голямата Дупка в душите…
Следваща статияАйсел Руфад: Честит Курбан Байрам! Нека бъдем по-добри и по-милосърдни хора!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here