дом Криминале Само с фрактура се размина шофьорът на „Голф“-а, ударен от влак снощи

Само с фрактура се размина шофьорът на „Голф“-а, ударен от влак снощи

0
ДЯЛ

Със счупен крак и контузия на дясно рамо се размина 78-годишният шофьор, чийто автомобил бе пометен снощи от товарен врак на жп прелеза край село Радко Димитриево. Непосредствено след удара мъжът бе контактен и с оплаквания от болки в ръката.
Както 24shumen.com вече информира сигналът за инцидента е получен вчера около 19.09 часа.
Прелезът е имал светлинна сигнализация. Пострадалият обаче обяснил, че бил заслепен от слънцето и не видял светлинния сигнал на семафора.
В следствие на удара напълно унищожен е лекия автомобил „Фолксваген Голф“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха близо 5 кубика крадени дърва в частни имоти в Тодор Икономово и Дойранци
Следваща статияМладежи преобразяват пейките в парк „Кьошковете“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here