дом Политика Ръководството на КОЦ поиска съдействие от Четин Казак за закупуване на линеен...

Ръководството на КОЦ поиска съдействие от Четин Казак за закупуване на линеен ускорител

0
ДЯЛ

Кандидатът за кмет на община Шумен от ДПС Четин Казак и кандидатите за общински съветници Мелин Осман, Сунай Садък и Емне Осман се срещнаха с ръководството на Комплексен онкологичен център /КОЦ/ – Шумен. Срещата бе уважена и от заместник-председателя на Народното събрание и депутат д-р Нигяр Джафер.

Пред аудиторията от лекари и медицински специалисти кандидатът за градоначалник изрази възхищение от най-модерния и високотехнологичен център в страната, в какъвто се е превърнал КОЦ – Шумен и подчерта, че си е заслужил първото място сред центровете за лечение на онкологични заболявания.

Д-р Нигяр Джафер даде висока оценка за постигнатите добрите резултати от КОЦ и го окачестви като перлата на шуменското здравеопазване.

Четин Казак презентира своята „Визия за ускорено развитие на община Шумен“ и изложи основните приоритети в платформата за развитие на общината. Специално внимание е концентрирано на тези, свързани със здравеопазването.
Той припомни, че в листата на ДПС за кандидат общински съветници има двама служители на КОЦ – Шумен. Това са Мелин Осман и Емне Осман, които ще защитават интересите на КОЦ в Общинския съвет.
Кандидатът и неговият екип смятат, че Центърът за лечение на онкоболни трябва да продължи своето развитие и изразиха готовност да защитават неговите интереси пред финансовите институции.

Ръководството и служители на КОЦ, представиха какви са предизвикателствата, пред които е изправено лечебното заведение и помолиха за съдействие за закупуване на трети високотехнологичен линеен ускорител.
Четин Казак и екипът му поеха ангажимент да помогнат при съфинансирането по проект „Създаване на високотехнологичен лъчетерапевтичен център в гр. Шумен“, който се финансира по ОП на Европейския съюз.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗабраняват лова в дните на местния вот
Следваща статияВремето остава слънчево и топло

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here