дом Други Рок фестът започва, вижте какви промени има в движението от днес

Рок фестът започва, вижте какви промени има в движението от днес

0
ДЯЛ

Със заповед на кмета Любомир Христов се въвеждат промени в организацията на движението в града във връзка с провеждане на рок фестивала в Шумен днес и утре.
В заповедта се посочва, че паркингът пред Информационния център на Паметник „Създатели на българската държава“ трябва да бъде освободен от автомобили за времето от 9.00 часа на 16 юни до 1.00 часа на 17 юни и от 16.00 часа на 17 юни до 1.00 часа на 18 юни.
Въвежда се еднопосочно движение на МПС, както следва:
По пътя „1300 години България“ в посока от Паметника „Създатели на българската държава“ от 16.00 часа на 16 юни до 1.00 часа на 17 юни и от 16.00 часа на 17 юни до 1.00 часа на 18 юни.
От паркинга пред Информационния център на Паметник „Създатели на българската държава“ в посока към Стария град до паркинга на Комплекс „Шуменско плато – Стъклото“ от 16.00 часа на 16 юни до 1.00 часа на 17 юни и от 16.00 часа на 17 юни до 1.00 часа на 18 юни.
Временната организация на движението да бъде изпълнена съгласно Наредба № 3 на Министерството на регионалното развитие и благоустройство от 16 август 2010 г. за временната организация и безопасност на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците.
Поставянето на вертикалната сигнализация ще бъде изпълнено от ОП „Строителство и благоустройство” под ръководството на Владимир Събев, ст. експерт в отдел ИСД, до 15.30 часа на 16 юни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДядо наруши закона, съхранявал незаконни пушка и боеприпаси
Следваща статияКметът на Шумен издаде заповед за обявяване на „восъчна зрялост” на посевите от житни култури

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here