дом Общество РИОСВ – Шумен организира благотворителен конкурс „ЕКОколеда 2017г.“

РИОСВ – Шумен организира благотворителен конкурс „ЕКОколеда 2017г.“

0
ДЯЛ

РИОСВ-Шумен организира благотворител конкурс „ЕкоКоледа“, който ще се проведе от 15 до 30 ноември и се организира за пета поредна година. В него могат да участват детски градини и училища от Шуменска и Търговищка област, като индивидуално участие не се допуска. Ръчно изработените играчки за елха, коледни и новогодишни картички ще са от екологични или отпадъчни материали и трябва да се представят в сградата на РИОСВ – ул. „Съединение“ 71, ет.3 до трябва до 30 ноември.
Училищата и детските градини, участвали в благотворителната инициатива ще получат грамота и сертификат за благодетел. Най-добре представилите се участници ще получат коледни елхички. Грамотите и сертификатите ще бъдат връчени на 8 декември 2017г. на специална церемония в сградата на РИОСВ-Шумен.
Картичките и играчките ще бъдат предложени за продажба на благотворителен Коледен базар в помощ на деца в нужда.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДо дни Административният съд ще се произнесе по жалбата на „Свидетели на Йехова“ срещу общинска наредба
Следваща статияMagical Answers to Best Way to Clean up Mac Revealed

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here