дом Култура РИОСВ-Шумен обяви конкурс за детска рисунка

РИОСВ-Шумен обяви конкурс за детска рисунка

0
ДЯЛ

В Международния ден на влажните зони РИОСВ-Шумен обяви конкурс за детска рисунка на тема „Влажните зони, техните обитатели и водата“. На този ден всяка година в международен мащаб се организират инициативи с идеята да се насочи вниманието на обществеността към важното значение на влажните зони за хората и за планетата. Денят се отбелязва и по повод подписването на Рамсарската конвенция през 1971 г. – глобално споразумение, което се фокусира върху специфичната екосистема на влажните зони, а нашата страна е една от първите, подписала тази конвенция. Това съобщиха от екоинспекцията в Шумен.
Конкурсът „Влажните зони, техните обитатели и водата“ е предназначен за малчуганите от детските градини в Шуменска и Търговищка област, а условието за участие е рисунките да отговарят тематично на поставената идея. В продължение на един месец (не по-късно от 2 март) те могат да се изпращат на адреса на екоинспекцията или да бъдат донесени на място, придружени с описание от имената на детето-автор, възрастта, детската градина и телефонен номер за обратна връзка. Експертно жури ще определи трима победители, които ще получат грамоти и награди, а най-добрите творби ще бъдат подредени в изложба в информационния център на екоинспекцията, посветена на Деня на водата – 22 март.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърсят се най-добрите вина, произведени в Нови пазар
Следваща статияПлавно расте процентът на новозаразени с COVID-19 в страната

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here