дом Здраве РЗИ обяви конкурс за флаер с мото „Обичай безопасно“

РЗИ обяви конкурс за флаер с мото „Обичай безопасно“

0
ДЯЛ

По повод 14 февруари „Свети Валентин – Ден на влюбените“ и провеждане на Национална АНТИСПИН кампания, Регионалната здравна инспекция (РЗИ), съвместно с Общински здравен център (ОЗЦ) и доброволците към Български червен кръст в Шумен организират конкурс за изработка на флаер. Мотото е: „Обичай безопасно“.
Целта на конкурса е чрез превантивните послания на учениците да се повиши чувствителността и съпричастността на обществото към хората, живеещи с ХИВ и да се насърчи грижата за собственото здраве. По този начин се намалява стигмата и дискриминацията, както към засегнатите от ХИВ, така и към представителите на уязвимите групи.
Организаторите отправят покана към всички ученици от VIII до XII клас в област Шумен. Изискванията към изработката на флаера е да са във формат А5(15 x 20 с милиполовината на А4).
Конкурсът стартира на 14 февруари 2020 г.„Свети Валентин – Ден на влюбените“ като част от втори етап на Националната АНТИСПИН кампания. Учениците могат да участват с неограничен брой предложения по темата.
Крайният срок за предаване на флаера е 17 май 2020 г.– Денят на съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН, когато се реализира и трети пореден етап на Националната АНТИСПИН кампания.
Изготвените по темата и съобразени с размера флаери могат да бъдат представени в Регионална здравна инспекция – Шумен, пл. „Освобождение“ №1, ет. 4, ст. 41 (за допълнителна информация – тел. 054/800 717) или Общински здравен център за информация, консултации и образование – гр. Шумен, ул. „Преслав“ № 6 (бивш Спортен диспансер), за допълнителна информация – тел. 054/863 260.
Провеждането на конкурса е в изпълнение на дейности по Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН“ и с цел да допринесе за ограничаване разпространението на ХИВ сред населението и за подобряване на качеството на живота на хората, живеещи с ХИВ/СПИН в България.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия14 февруари: Ден на три празника
Следваща статияСвекърва и снаха починаха при пожар в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here