дом Общество Решено! Ще има Великденски надбавки за най-бедните пенсионери(обновена)

Решено! Ще има Великденски надбавки за най-бедните пенсионери(обновена)

0
ДЯЛ

По 40 лева за Великден ще получат около 1 200 000 пенсионери с доход до линията на бедност, реши правителството.
Добавките ще бъдат преведени през април. Правителството отпусна общо 50 милиона лева за крайно нуждаещите се възрастни хора. Прагът на бедност за тази година е 321 лв.
Изплащането на пенсиите за април т.г. ще бъде изтеглено по-рано заради Великденските празници, като ще започне на 4 април (сряда) и ще приключи на 20 април (петък), съобщиха от пресцентъра на НОИ. Получаването на сумите чрез пощенските станции ще бъде извършено по график, който ще бъде предварително обявен във всяка една от тях. Априлските пенсии на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат по сметките им на 4 април 2018 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБЧК вече раздава хранителни пакети в три общини
Следваща статияКъсо съединение подпали лятна пристройка, огнеборци гасиха и фураж

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here