дом Криминале „Рено“ и „Фолксваген“ изгоряха на паркинг в Нови пазар

„Рено“ и „Фолксваген“ изгоряха на паркинг в Нови пазар

0
ДЯЛ

В 02.30 часа тази нощ в районната противопожарна служба в Нови пазар бил приет сигнал за пожар в лек автомобил. Към ул.“Патриарх Евтимий“ в града бил насочен противопожарен екип. На място било установено, че се е запалил паркиран лек автомобил „Рено“ Клио. Пламъците се прехвърлили и към паркирания до него „Фолксваген“ Голф с шуменска регистрация.
Пламъците били погасени с помощта на 2 тона вода. Автомобилите са унищожени, спасен от пожар е трети автомобил. Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване, не се изключва и умисъл.

Екип от Шумен е оказал съдействие за пренасяне на болна жена от дома й на ул.“Поп Андрей“ в Шумен до линейка.
Извършени са отводнявания в мазета на жилищен блок на ул.“Борис Спиров“ в града вчера по обяд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапалиха трактора на общински съветник от Велики Преслав
Следваща статияОткриха амфетамин у непълнолетен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here