дом Общество Ремонтират пътната мрежа в шест села в община Върбица

Ремонтират пътната мрежа в шест села в община Върбица

0
ДЯЛ

Над 5 милиона лева ще бъдат вложени в цялостен ремонт на общинска пътна мрежа в община Върбица. Вече е подписан договор с Държавен фонд „Земеделие” за осигуряване на финансов ресурс за обновяване на 13 километра пътища.
С мащабния проект, който ще бъде реализиран се предвижда реновиране на мостови съоръжения, изграждането на банкети и канавки и прекарване на кабел за широколентов интернет.
„Пътните участъци, които ще бъдат ремонтирани свързват няколко населени места на територията на общината. Тук живее 1/3 от цялото й население. И хората заслужават улесненията, след реконструкцията.”, заяви за 24shumen.com кметът на Върбица инж. Мердин Байрям.
Той припомни как заради лоши пътища, щадейки автомобилите си, шофьорите били принудени да минават през нивите.
„Този лош спомен остава в миналото. От подобренията няма как да не бъдат доволни жителите на 6 села и най-вече шофьорите, които ще могат да пътуват удобно и комфортно”, убеден е градоначалникът.
При хубаво време ремонтните дейности трябва да приключат през есента.
Снимка: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМОСВ започна изпълнението на проект „Знания за Натура 2000“
Следваща статия#ПрочетиМи – Лична Поезия за първи път в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here