дом Общество Ремонтират Военния клуб в Шумен

Ремонтират Военния клуб в Шумен

0
ДЯЛ

Стартира ремонтът на Военния клуб в Шумен. Той е настойност 150 000 лева. Парите са осигурени от Министерството на отбраната.
Дейностите включват основен ремонт на покрива и възстановяване на разрушените части на фасадата на старата сграда.
Това съобщи за 24shumen.com деканът на Военния факултет в Шумен полк. Дилян Димитров.
Приключва и ремонтът на на Щаба във Военния факултет в Шумен. Там изцяло е реновиран покрива, положено е модерно покритие, сградата е санирана, монтирана е нова PVC дограма, сменена е водопроводната инсталация, монтирани са система против обледеняване, противопожарна и мълниезащитна система. Обновена е мазилката, като са запазени оригиналните цветове на фасадата на сградата с историческа стойност.
Парите за ремонта, в размер на 50 000 лева, са от бюджета на Министерството на отбраната. „Ремонтът беше наложителен, защото сградата бе в много лошо състояние. Не беше обновявана над 30 години“, коментира полк. Дилян Димитров.
Сградата на Щаба е построена през 1940 година и до момента не е ремонтирана оснвно.
Парите за ремонт на Военния клуб и Щаба на Военния факултет бяха отпуснати след разговори между кмета на Шумен Любомир Христов и военния министър Красимир Каракачанов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛюбомир Христов: Ще продължавам да работя за Шумен
Следваща статияС тържествено шествие честват Независимостта в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here