дом Здраве Рекорд: Нови 27 положителни за COVID-19 проби в Шуменско за денонощие и...

Рекорд: Нови 27 положителни за COVID-19 проби в Шуменско за денонощие и 112 за страната

0
ДЯЛ

Нови 27 положителни проби за COVID-19 са установени в Шуменско вчера. Всички случаи са в община Каолиново. До момента положителните за коронавирус в общината са 45. 9 от тях са в фабрика „Каолин“. Осем са новозаразените от вчера в предприятието, а един работник е дал положителна проба по-рано през седмицата. Останали, които са диагностицирани с болестта вчера са от село Тъкач. Всички установени с вируса през последното денонощие в Каолиновско са под домашна карантина. Това каза за 24shumen.com кметът на общината Нида Ахмедов.
Това е най-високият брой позитивни за изминалите 24 часа в Шуменско, сочат данните от Единния информационен портал към 00.00 часа тази нощ. Общият брой на положителните проби в областта до момента е 102.
Рекорден брой – 112 заразени за денонощие е отчетен и в страната. Така общият брой на инфектираните вече е 3 453. Активните са 1 455. Хоспитализираните са 267. В интензивни отделения са настанени 13 души.
Петима души са изгубили битката с болестта вчера, като общият брой на починалите за страната е 181.
Излекуваните са 33-ма и броят им вече е 1 817.
2 045 теста са направени вчера в страната, а общо от началото те са 108 325.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПореден ден под жълт код, очакват ни дъжд, гръмотевици и градушки
Следваща статияБлизо 1 400 седмокласници в Шуменско се явяват днес на външно оценяване по математика

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here