дом Култура „Редки тъпанари“ ще веселят почитателите на Мелпомена в Шумен

„Редки тъпанари“ ще веселят почитателите на Мелпомена в Шумен

0
ДЯЛ

Суперкомедията „Редки тъпанари“ ще весели тази вечер почитателите на театъра в Шумен. Това е продукция на Драматичен театър „Сава Огнянов“ Русе. Сценичният вариант е дело на Теди Москов и Симеон Шварц и е по филм на Марио Маничели. Участват актьорите Мая Новоселска и звезди от „Под прикритие“ Александър Сано, Йосиф Шамли и Явор Бахаров. Билетите за представлението от 19.00 часа вече са изкупени. Режисьорът дава висока оценка за превъплъщението на столичните актьори и редовите актьори от трупата в Русе.
Сюжетът е силно комедиен и разкрива трогателните опити на група пишман крадци да оберат една заложна къща. Те са фрапиращо непрофесионални и абсолютно неподходящи за престъплението, с което са се нагърбили. Разбира се, самочувствието им е обратно пропорционално на възможностите им. Бандата им се състои от некадърен спортист, провалил се адвокат, уволнен кино оператор, бездарен сицилиански мафиот и младоженец, захванал се да краде в деня на сватбата си. Ние съчувстваме на тези бандити, за разлика от днес, когато филмите ни карат зорлем да им се възхищаваме. Паралелно с кражбата се раждат и две любовни истории. Ражда се и „престъплението на века“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБюст-паметник на Христо Ботев откриват в Двора на кирилицата
Следваща статияШумен отново в Топ 10 по мръсен въздух през последните 4 дни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here