дом Криминале Ревнивецът от Вълнари, убил и запалил съперника си влиза в съда

Ревнивецът от Вълнари, убил и запалил съперника си влиза в съда

0
ДЯЛ

Юзджан Раим планирал отмъщението си в чужбина, предупредил и любимата си

23-годишният Юзджан Раим от шуменското село Вълнари, който уби конкурента си, а след това разчлени трупа и го запали отива на съд. Кървавата вендета от 16 септември 2018, когато следово куче откри опожарените тленни останки на съперника му 36-годишния Рейхан Мехмед от същото село, потресе целия Североизток с невероятната жестокост на извършителя.
Отмъщението с убийство бе за сърцето на 14 години по-голяма омъжена дама, чието име се пази в редакцията. А килърът е братовчед на съпруга й.
Причината за физическата саморазправа е ревност, ниска правна култура, склонност за разрешаване на междуличностни конфликти не по установения законен начин, научи 24shumen.com от свои източници, близки до разследването.
„Срещу Юзджан Раим бе внесен обвинителен акт по чл. 116, ал.1 от НК . Разпоредителното заседание беше насрочено за 1 април”, съобщи говорителят на прокуратурата Орлин Куздов. Обвинението е по т. 6 от НК, която

третира убийство, извършено с особена жестокост.

Съдът отложи гледането на делото заради извънредното положение. Убиецът е задържан под стража, уточниха от прокуратурата.
Съществена роля за залавянето на убиеца, който с месеци се укриваше при роднини в гр. Чорлу имаха наши изселници в Турция и особено кметът на селото Ахмед Ахмедов, който информираше криминалистите къде се намира той. Кметът няколко пъти се срещал с нашите сънародници, за да ги убеди да разкажат на турските власти за местонахождението на убиеца, с какво се занимава той, след като успя да избяга от България след извършеното зверство.
Въпреки, че жертвата Рейхан Мехмед имал стабилно семейство и дъщеря, ухажвал жената, заради която бил убит. След разтрогването на брака им бившата вече съпруга Фатме обвинила директно съперницата за причината за развода.
И след сключения втори брак обаче Мехмед

продължил да се среща с изгората си,

довериха наши източници. Щом забележел, че колата на съпруга, който бил международен шофьор, не била паркирана пред дома им, влизал при нея направо през прозореца. Правели секс. И така поне два пъти месечно. Когато прозорецът бил затворен, Мехмед го отварял със специална отвертка.
Щастливите мигове свършили, когато жената решила повече да не го допуска в спалнята, най-вече защото той има съпруга. Преместила се да спи при децата. Но Мехмед й заявил, че я обича много и изобщо няма намерение да прекратява срещите. А ако тя се противи, ще разкаже всичко на свекъра и свекървата. Нещо повече, ще каже че самата тя желаела да имат връзка и го търсела.
Докато се срещала с Мехмед дамата поддържала активни контакти във Фейсбук и с бъдещия убиец Юзджан Раим, който работел в ресторант в Англия като помощник- готвач, разкриха нашите източници. Често си пишели в месинджъра. И така дамата споделила как
в продължение на една година

Мехмед не я оставял на мира. И как влиза през прозореца с отвертка.

Ядосан Раим решил да го убие, или пребие. Даже изготвил план, да го ликвидира в град във Франция, където Мехмед пътувал инцидентно. Споделил за намерението си пред любимата си.
В началото на септември 2018 г. Раим се прибрал в България. До село Вълнари го закарал съпругът на жената, с която поддържал връзка.
Под въздействието на алкохол той поискал интимност от нея по телефона. Оплакал се, че не е бил отдавна с жена. При отказ заплашил, че ще разкаже за изневерите с Мехмед на съпруга й, с когото са роднини. А тя се съгласила да бъдат заедно. Тъй като не можал да отвори пътната врата, я извадил от пантите и влязъл през прозореца, отворен от дамата.
„Интимностите се повторили и на следващата вечер”, разказаха разследващи.
Една вечер бъдещият килър и набелязаната жертва Мехмед се засекли.
Жената предупредила Раим със СМС „Познай кой ми е на гости?” Употребила по адрес на госта думата „симитли”, в превод от турски натирено куче.
Тогава Раим не издържал и решил че е време да изпълни плана си преждевременно. Издебнал кога съперникът му ще излезе направо от прозореца. Тогава, зад паркирана комбайна му нанесъл 6 удара по главата , които се оказали фатални, става по-късно ясно от тройна съдебно-медицинската експертиза на труп.
След като го убил, извършителят

пренесъл трупа на жертвата и го скрил в необитаема къща.

Заснел видеоклип с мъртвото тяло на жертвата и го изпратил на жената, като й казал, че повече няма кой да я безпокои.
Поискал тя да му „хвърли нож и ключовете на семейния автомобил. Жената се подчинила без да разпитва.
Килърът се опитал да разчлени трупа. По-късно аутопсията установява послесмъртни порезни рани и разрези в слабинната област.
Отказал се от разчленяването и се прибрал в къщи. Преоблякъл се с камуфлажни дрехи , качил се в колата. Увил недоразчленения труп в родопско одеяло. Закарал го в гориста местност „Татар гьолджук”, в землището на с. Вълнари.
„Там залял трупа с неустановен продукт и го запалил, причинявайки описаните в съдебно медицинската експертиза обгаряния”, разказаха разследващи.
При любимата си Раим влязъл обичайно през прозореца. Направило й впечатление, че той мирише лошо. Напръскала го с тоалетна вода и отново спокойно осъществили полов акт.
Ден след това

запазил резервация за полет за Лондон,

но в последния момент напуснал страната с полет за Истанбул и се укривал в Република Турция до края на март миналата година. С решение на Втори тежък наказателен съд в гр. Чорлу е екстрадиран в България.
Жената, която е знаела за убийството е разпитвана само като свидетел.
Убиецът е направил пълни самопризнания. Изказал съжаление за извършеното. Като утежняващо обстоятелство е отчетен опитът му да се укрие от наказателно преследване и да заличи следите чрез преместване и изгаряне на трупа.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочва подготовка за отваряне на плувния басейн във Военното училище
Следваща статияОблачно с превалявания

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here