дом Общество Рашидов: България изнася потенциала си, от оставащите „чеп за зеле не става“!

Рашидов: България изнася потенциала си, от оставащите „чеп за зеле не става“!

0
ДЯЛ

България изнася потенциала си в чужбина, а остава това, което „не става за чеп за зеле“. Това заяви депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов пред БНТ.
Той каза, че не съжалява, че не е министър на културата в сегашното правителство. Обясни, че е бил министър достатъчно дълго време и е бил демотивиран от „т.нар. интелектуалци и платени протестъри“, които са критикували проектите му като Ларгото и „Квадрат 500“ в София. „Сега същите хора са във властта на директорски позиции“, заяви депутатът.
„Обичам свободията, а не свободата. Искам да се върна към амплоато си на творец. В България никой не е свикнал да се отказва. Благодаря на премиера Борисов, защото бях до последно в кандидатурата, но имам нужда от почивка. Непрекъснато имаше дежурни, които ме обвиняваха в кражби и измами“, каза депутатът.
Рашидов осъди поведението на опозицията в сегашния парламент, но отбеляза, че ако тя продължи да се държи така „инфантилно“, най-вероятно партия ГЕРБ ще управлява и след следващите избори. Той отбеляза, че общественото говорене е нехигиенично, от което е пострадал и лично той. Синът му живеел в чужбина (Австрийските Алпи – б. р.), защото дъщерите му били тормозени в училище заради медийния образ на дядо им. „Сериозни култури и държави са загинали, така че да не си правим илюзии, че малка държава като България ще издържи“, отбеляза той.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБаскетболният отбор на Шумен записа първата си победа в А група
Следваща статияСпират тока в част от предприятията в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here