дом Общество Рамково споразумение за сътрудничество подписа кметът на Нови пазар с КНСБ

Рамково споразумение за сътрудничество подписа кметът на Нови пазар с КНСБ

0
ДЯЛ

Днес се подписа Рамково споразумение за сътрудничество между кмета на община Нови пазар Георги Сашев и общинския координатор на КНСБ за Нови пазар Радостин Павлов. Това съобщиха от централата на КНСБ в Шумен.
През новия мандат двете страни ще си сътрудничат за разкриване на нови работни места и повишаване на заетостта. Ще се работи активно за привличане на чужди инвестиции, подкрепа на малкия и среден бизнес, повишаване на доходите, решителни мерки за борба със сивата икономика и повишаване сигурността на работните места. Двете страни ще водят социалният диалог на регионално равнище и защитата на фундаменталните права на работното място. Ще се борят с бедността и създаването на условия за социално включване, а също и за развитието на човешките ресурси на територията на общината.
Местната власт и КНСБ – Шумен ще работят за по-добро здравеопазване, образование и административни услуги.
От Синдикатите благодарят на кмета на община Нови пазар за набелязаните приоритетни области на взаимодействие. „С това се поставя началото на един добър социален диалог в контекста на европейския социален модел, Българското законодателство и разбирането, че само по този път на диалог и разбирателство ще вървим към подобряване на услугите и заплащането на работещите“, заявяват от КНСБ – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзплащането на пенсиите и коледните добавки от 40 лева започва на 9 декември
Следваща статияВъв вторник: Шуменска област под жълт код за студ и поледици

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here