дом Общество Рали „Стари столици“ отново в Шумен

Рали „Стари столици“ отново в Шумен

0
ДЯЛ

Юбилейното 50-то издание на най-старото рали в България „Стари столици“ ще се проведе на 19 и 20 септември (събота и неделя) в Шумен. Официалното откриване е в събота от 13.00 часа на платното пред хотел „Шумен“. В церемонията ще се включи ретро автомобил, който ще поведе колоната от състезателните автомобили на участниците. Ще има и кратка музикално-танцова програма.
След откриването ще бъде даден стартът на първия етап на състезанието. Надпреварата включва няколко скоростни отсечки, които ще преминат през територията на Шумен, Велики Преслав и Върбица. От съображения за сигурност и спазване на противоепидемичните мерки тази година няма да има градски етап в състезанието.
Заявки за участие се подават до 14 септември на имейл адрес staristolici@abv.bg. Списъкът на участниците ще бъде обявен на 16 септември на официалния сайт и във Фейсбук страницата на ралито.
Организатори на тазгодишното издание на състезанието са АСК „Шумен аутоспорт“ и Автомобилна федерация на България със съдействието на общините Шумен, Велики Преслав и Върбица.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКола блъсна 5-годишно дете с тротинетка на пътя
Следваща статия35% повече пожари това лято в сравнение с 2019 година отчитат огнеборците в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here