дом Общество Райони без ток днес

Райони без ток днес

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, днес от 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 до 17.00 ч., са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен: индустриална зона кв. „Тракия“ на изхода за Варна – Земеделски Институт, фирмите „Лес Комерс“, „Джордани“, ЕМУ, Топливо, Пътно управление, „Спринт“, Автосервизите, „Милбо 90“ ООД, „Мототехника – Шумен“ ООД, „Аргос-96“ ООД, базата на „Автомагистрали Черно море“ и Гимназията по селско стопанство. Това съобщиха от енергопреносното дружество.
От 09.30 ч. до 12.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар: района на бившия завод „Текстил“.
Без ток от 13.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, остават в района на: с. Капитан Петко, фирми, магазини, административни сгради и помпени станции на ВиК и базови станции на Мобилни оператори в тези райони.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 13.00 ч. до 13.30 ч. и от 16.30 ч. до 17.00 ч. в районите на Бензиностанция ШЕЛ (7-ми км), Валяците, Логистична база на „Карлсберг България“, с. Белокопитово, с. Струйно, с. Развигорово, с. Длъжко, с. Звегор, с. Тервел, с. Студеница, с. В. Поляна, с.Трем, с. Единаковци, с.Байково, с. Д. Войников, с. Черна, Деница, Боян, База на МТЕЛ (7-ми км) и помпени станции на ВиК в тези райони..
Също днес от 08.30 ч. до 13.30 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Боян, фирми, магазини, административни сгради и помпени станции на ВиК и базови станции на Мобилни оператори в тези райони.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 09.00 ч. и от 13.00 ч. до 13.30 ч. в районите на Бензиностанция ШЕЛ (7-ми км), Валяците, Логистична база на Карлсберг България, с. Белокопитово, с. Струйно, с. Развигорово, с. Длъжко, с. Звегор, с. Тервел, с. Студеница, с. В. Поляна, с.Трем, с. Единаковци, с.Байково, с. Д. Войников, с. Черна, Деница, Капитан Петко, База на МТЕЛ (7-ми км) и помпени станции на ВиК в тези райони.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРазнообразие от подаръци за Деня на влюбените, купувачи няма
Следваща статияПътищата в Шуменско са мокри, вали слаб сняг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here