дом Общество Разсрочват сметките за ток на клиенти при необходимост

Разсрочват сметките за ток на клиенти при необходимост

0
ДЯЛ
24shumen.com

С отпадането на извънредното положение ЕНЕРГО-ПРО възстановява редовния график за плащане на консумираната електрическа енергия. Всички фактури, издадени след 13 май, ще бъдат с обичайния срок на плащане за битови клиенти. Информация за сроковете за плащане на дължимите суми се съдържа във всяка издадена от ЕНЕРГО-ПРО Продажби фактура.
В последните два месеца дружеството подходи социално отговорно и не прекъсна електрозахранването на клиентите при неплатени сметки. В трудната икономическа ситуация, в подкрепа на потребителите на електроенергия с финансови затруднения, ЕНЕРГО-ПРО уважи молбите за разсрочено погасяване на задължения на кандидатствалите битови и стопански клиенти, които отговарят на критериите.
С цел гарантиране на стабилността на електроенергийната система ЕНЕРГО-ПРО призовава за редовно заплащане на месечните задължения, за да няма натрупване на по-големи от обичайните суми и нежелани изключвания на електрозахранването заради неплатени сметки след 24 май.
Процедурата за разсрочване на задълженията остава облекчена и дава възможност при необходимост клиентите да договорят индивидуална схема за плащане на дължимите суми. За целта те трябва да се свържат с дружеството на телефон 0700 800 61, да посетят център за обслужване на клиенти или да изпратят имейл на адрес service@energo-pro.bg.
ЕНЕРГО-ПРО Продажби предоставя на своите клиенти възможност и за онлайн разплащания на задълженията за използвана електрическа енергия. На интернет адрес https://vp.energo-pro.bg/ достъпен и от банер на началната интернет страница на ЕНЕРГО-ПРО, притежателите на дебитни и кредитни карти имат възможност едновременно да проверят размера на своето задължение за консумирана електроенергия и да го платят веднага, сигурно и удобно. Актуални остават и останалите начини за плащане на задължения към ЕНЕРГО-ПРО:
По банков път – чрез директен дебит, чрез банкомат и функцията bPay (код на ЕНЕРГО-ПРО: 50003), чрез платежно нареждане по сметката на ЕНЕРГО-ПРО в УниКредит Булбанк АД, IBAN: BG80UNCR70001523953311, BIC: UNCRBGSF, като в основание за плащане се посочва клиентски номер.
В брой на място в Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/Nashite-adresi, в Български пощи или на касите на EasyPay и FastPay.
По интернет чрез Epay или електронно банкиране на обслужващата банка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧиталището в Осмар дари на 200 души пакети с храна и дезинфектанти
Следваща статияВдигат пенсиите с 6,7%, минималната става 250 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here