дом Криминале Радарът засече рекордьор, прелетял със 133 км/час в населено място

Радарът засече рекордьор, прелетял със 133 км/час в населено място

0
ДЯЛ

На територията на ОДМВР – Шумен във връзка с Европейския ден без загинали на пътя се провежда 24-часова специализирана полицейска операция. Дългогодишните анализи на пътнотранспортната обстановка показват, че основна и неизместима причина за настъпването на тежки пътни инциденти е превишената и несъобразена скорост. Независимо от сезоните в годината, тя е на първо място.
За периода юни – август на територията на ОДМВР- Шумен са засечени водачи, които са „прелитали“ покрай камерите за контрол на скоростта. „Рекордът“ за шофиране в населено място е 133 км/ час при разрешени максимални 50. Шофьорът е бил зад волана на лек автомобил „Опел Вектра“ със силистренска регистрация и е засечен от камера на ул.“Димитър Благоев“ в село Панайот Волов. Наложена му е глоба в размер на 950 лева, лишен е от правото да управлява за срок от три месеца.
На 9 август в село Радко Димитриево водач на лек автомобил „Мерцедес“ Ц клас с шуменска регистрация е преминал със 123км/ час при ограничение от 50 км/час. За констатираното нарушения му е наложена глоба в размер на 850 лева и лишаване от правото да управлява за срок от три месеца.
Същата глоба и лишаване за 3 месеца е наложена на шофьор, който бил зад волана на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с шуменски регистрационни номера и бил засечен да шофира на 10 август на бул.“Симеон Велики“ в Шумен със 122 км/час при максимално разрешена за населено място – 50.
През летните месеци рекордът за шофиране с превишена скорост извън населено място е на водач на лек автомобил „Ауди“ А4, който бил установен да шофира със 145 км/час при ограничени на скоростта от 60 км/ч. Той бил засечен на 6 август близо до бензиностанция „Шел“ по главен път Разград – Шумен. Санкцията му е 900 лв.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицаи иззеха безакцизен тютюн от имоти в Плиска и Златна нива
Следваща статияМая Манолова: За първи път ще дам кмет на Районен съд, има над 100 жалби в Хитрино

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here