дом Общество Свободни работни места в Шуменска област, заплатите от 400 до 900 лева

Свободни работни места в Шуменска област, заплатите от 400 до 900 лева

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архивна

25 свободни работни места обявиха за днешния 30 ноември в Бюрото по труда в Шумен.
5 от позициите са за община Каолиново, където се търсят ръководители по продажби, маркетинг и развойна дейност, специалисти по естествени науки и приложни специалисти в областта на изкуствата, културата и кулинарията.
В Каспичан се търсят работници в селското, горското и рибното стопанство с възнаграждение от 550 лева. В Смядово е изнесена една свободна позиция за медицински и здравни специалисти със заплата от 688 лева. Останалите работни места са за Шумен, където се търсят касиери и продавачи на билети,
фризьори, козметици и сродни на тях, работници в селското, горското и рибното стопанство, както и неквалифицирани работници.
Обявените заплати варират между 398 лева и 900 лева. За позициите могат да кандидатстват лица, регистрирани в Бюрото по труда.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКонцерти, спектакли и забавления в празничната програма за Коледа и Нова година
Следваща статияИзбор на ново регионално ръководство на СДС ще се проведе в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here