дом Други Работещи учиха английски език по Оперативна програма за заети лица

Работещи учиха английски език по Оперативна програма за заети лица

0
ДЯЛ

Работници и служители на „Ново стъкло“ ЕАД успешно завършиха курс по Английски език по ОПРЧР „Ваучери за заети лица“.
„Благодарим за доброто взаимодействие и партньорство на ръководството на фирмата, на СУ „Васил Левски“ в лицето на директора на училището г – жа Снежана Райкова, както и на всички курсисти и преподавателя“, заявиха от Колежа за работнически обучение към КНСБ, която е обучаваща страна по проекта.
Доброто взаимодействие, продължаването на добрия социален диалог и корпоративната социална отговорност, ще дадат добри резултати, към които се стремим – квалифицирани, добре платени и мотивирани работници и служители, които да работят качествено и с добри резултати в работата, допълват още от КНСБ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУченици от седем училища мериха сили в надпреварата „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“
Следваща статияПроф. Уилям Федер дари научната си библиотека на Преславската книжовна школа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here