дом Криминале Пътен „рецивидист“ избяга от проверка, спътницата му опита да подкупи полицай

Пътен „рецивидист“ избяга от проверка, спътницата му опита да подкупи полицай

0
ДЯЛ

Бързо производство за подкуп е започнато вчера след извършена проверка на главен път Силистра-Шумен, близо до разклона за село Близнаци.
Около 11.15 часа полицейски екип, работейки по безопасността на движението в участъка забелязал водач на лек автомобил, който като ги видял направил обратен завой на метри от тях. След като рязко обърнал посоката си на движение, униформените последвали автомобила и го спрели. Оказало се, че зад волана на „Форд Ескорт“ с разградска регистрация бил неправоспособният Н.У./33г./ от село Габрица.
При извършената допълнителна справка униформеният служител установил, че водачът няма сключена застраховка „Гражданска отговорност“. Уведомен бил, че ще му бъдат съставени два акта за установените нарушения. В това време пътничката в автомобила А.М./58г./ от село Габрица извадила и подала банкнота от 20 лева на полицая, за да не изпълни задълженията си по служба.
За извършено престъпление по чл. 304 ал. 1 от НК е започнато бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия21-годишен подкара нерегистриран мотопед
Следваща статияРЗИ: Водата от 7 обществени чешми не е годна за пиене

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here