дом Други Първо в 24shumen.com: Общ работник от Шумен стана милионер

Първо в 24shumen.com: Общ работник от Шумен стана милионер

3
ДЯЛ

Съвсем скоро животът на един шуменец ще се промени коренно. Причината за това е грандиозната печалба от 1 000 000 лева, която той ще получи от Националната лотария.
В обикновен ден като всички останали, късметлията е приключил работния си ден в МБАЛ-Шумен, където работи като общ работник, научи репортер на 24shumen.com. Мъжът теглил заплатата си от банкомат в близост до болницата, но по сметката му останали 5 лева. Човекът решил чрез ПОС-терминал да си закупи билетче от лотарията. В първата лавка, в която влязъл, отказват покупката, заради проблем с устройството за плащане. Късметлията обаче не се отказал и отишъл до заветния търговски обект, в който си закупил „златния” билет. Продавачката също не скри вълнението си. „Хорааа, преди един час продадох печеливш билет за 1 000 000 лева”, похвали се жената във Фейсбук.
Самоличността на бъдещия милионер ще стане ясна след предаването на „Националната лотария”, в което той ще получи официално чека с голямата печалба.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗвънецът би! Трето Основно Училище посрещна своите ученици (снимки)
Следваща статияХванаха двама без книжки, единият и с нередовен мотопед

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here