дом Общество Първокласници получиха урок по безопасност на пътя от полицeйски шеф

Първокласници получиха урок по безопасност на пътя от полицeйски шеф

0
ДЯЛ

Ученици от СУ“ Сава Доброплодни“ получиха светлоотразителни елементи свързани с безопасността им при движение по пътищата. Първокласниците бяха посетени от комисар Йордан Дундаков от областната дирекция на полицията в Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
В кратка беседа заедно си припомниха основни правила за придвижване до училище и вкъщи. „Изработихме тези красиви жилетки, на които пише „Видими на пътя“, за да може вашите родители довечера като се приберете да ви ги сложат на раничките. Като се движите по тротоарите сутрин или близо до пътя, фаровете на автомобилите ще ги осветяват и водачите ще знаят, че по улицата се движат най-малките участници в движението. Ние сме за това, да се грижим за вашето здраве и безопасност в придвижването до и от училище“, обясни пред първокласниците началникът на отдел „Охранителна полиция“ към ОДМВР- Шумен Йордан Дундаков. Всички първокласници в Шумен получиха като подарък за новата учебна година светлоотразителен елемент с форма на полицейска жилетка. Жилетките са изработени с финансова подкрепа на фирма „Алкомет“ АД.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШестима са арестувани във Ветово при специализираната операция срещу ало измамници
Следваща статияОбщина Смядово получи терен за временна площадка за строителна площадка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here