дом Общество Първокласниците в областта със светлоотразителни ленти „Внимателен съм на пътя“

Първокласниците в областта със светлоотразителни ленти „Внимателен съм на пътя“

0
ДЯЛ

Всички първокласници в област Шумен получиха светлоотразителни магнитни ленти „Внимателен съм на пътя“. Те бяха част инициативата по пътна безопасност на ОДМВР – Шумен в началото на учебната година. Целта е да се привлече вниманието на водачите на пътни превозни средства, да забелязват децата и да не забравят, че са уязвими на пътя. Служители на сектор „Пътна полиция“ изнесоха беседи по безопасност на движението в повечето от класовете, които посетиха. Беседите продължават по график.
При проведена едноседмична полицейска операция в Шуменско за контрол на водачи, които не осигуряват предимство на пешеходци са проверени 1 016 моторни превозни средства. Двама водачи са санкционирани за отнемане на предимство на пешеходци. За различни констатирани нарушения са наложени 505 глоби с фиш. Санкционирани са 23 от проверени 43 пешеходци. Глобите са били за неправилно пресичане на платното за движение. Двама от тях са били установени да излязат внезапно на пътното платно, един е пресичал на червен знак на светофар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен на 1,3 градуса в неделя от рекорда за топло време през октомври
Следваща статияВандали вилняха в Люксембургската градинка на Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here