дом Наблюдател Първият етап от строежа на Общинския комплекс във Върбица е към своя...

Първият етап от строежа на Общинския комплекс във Върбица е към своя край

0
ДЯЛ

Общинският комплекс за отдих, търговия и услуги във Върбица се сдоби с покрив. Това съобщи за 24shumen.com, Красимира Крючкова специалист „Туризъм и околна среда” в Общината.

Новата придобивка ще пази търговци и купувачи от силното лятно слънце, есенните дъждове и снега през зимата. Строежът е голям, затова изпълнението му е разделено на три етапа.
По време на първия етап, остава да бъдат сложени и тезгяхите за търговците. Втори и трети етап ще обхване парковата зона и баражите на реката, както и построяване на сцена.

Досега Общината със свои средства е успявала да покрие разходите, но ще има нужда от финансиране, споделят от ръководството.
„Преди да се сложи покривът, беше доста неудобно за хората заради слънцето, дъжда, слагаха чадъри, найлони, за да могат да запазят стоката си. Сега вече няма притеснения дали стоката ще се повреди”, допълни още Красимира Крючкова.Тя уточни, че е важно да се започне от покрива, защото традиционният панаир се провежда там, а есенните дъждове пречат на проявите.
„Има два одобрени терена, които кметът ще даде безвъзмездно на желаещи инвеститори, за да построят там заведения за хранене”, добави Крючкова.
Снимки: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен дава 30-дневен срок да се завърши качествено ремонтът на ул.“Червена роза“
Следваща статияОбщина Никола Козлево на върха на безработицата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here