дом Общество Първа копка по проект „Благоустрояване и рехабилитация на части от техническата инфраструктура“

Първа копка по проект „Благоустрояване и рехабилитация на части от техническата инфраструктура“

0
ДЯЛ

Първа копка по проект „Благоустрояване и рехабилитация на части от техническата инфраструктура“ ще се извърши в петък. Това съобщиха от Общинската администрация. Официалната церемония ще се състои от 12.00 часа в квартал „Тракия“ на ул. „Тракия” №14 (на паркинга срещу магазин Булмаг).
С първата копка ще се даде старт на строително-монтажните работи на следните обекти: „Благоустрояване, изграждане и рехабилитиране на пешеходни алеи и тротоар в района на кв. „Тракия“, „Рехабилитация на ул. „Тича“, „Благоустрояване на зелена площ до Диагностично консултативен център I – Шумен ЕООД“, „Благоустрояване на района на кръстовището на ул. „Стационна“, бул. „Симеон Велики“, „Благоустрояване, изграждане и рехабилитиране на пешеходни алеи и тротоар в района на ул. „Съединение“ от Пенсионерски клуб №7 до Съдебна палата“.
Проектът „Благоустрояване и рехабилитация на части от техническата инфраструктура на гр. Шумен“ се съфинансира от Европейския фонд за регионално развитие по Приоритетна Ос 1 на Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020 г.“. Основната цел на дейностите, включени в него, е повишаване качеството на живот, социалното включване и подобряване състоянието на компонентите на околната среда чрез благоустрояване на физическите елементи на градската среда.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама тийнейджъри зад решетки, спипаха ги с 1 гр суха листа маса и две угарки от саморъчно свити цигари
Следваща статияУвеличение на болните от респираторни заболявания, грипът настъпва към Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here