дом Бизнес Първа копка: Два нови магазина ще отворят врати в Шумен до 4...

Първа копка: Два нови магазина ще отворят врати в Шумен до 4 месеца

0
ДЯЛ

С официална церемония днес започна изграждането на два нови магазина на бул. „Симеон Велики“ №37 в Шумен. Те са част от втория етап от развитието на Търговския парк до хипермаркет „Практикер“. Символична първа копка на строежа бе направена от кмета Любомир Христов, председателя на Съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ Тодор Белчев и управителя на строителна фирма „Бараж Груп” ЕООД Костадин Чуклев. Отец Красимир Капитанов от храма „Свети Три Светители“ отслужи тържествен водосвет. Сред гостите на церемонията бяха и зам.-кметовете Боян Тодоров и Росица Антонова, главният архитект Пламен Георгиев, областният управител Стефан Желев, представители на ШУ „Еп. К. Преславски“ и други.
Двата нови бранда Pepco и Мат Стар ще дообогатят избора от стоки в Търговския парк, в който вече успешно работят магазин за дамскa, мъжка и детска мода LC Waikiki, магазин за спортни облекла и екипировка Sport Vision и дрогерия DM. До 4 месеца шуменци ще могат да пазаруват в новите обекти, които ще предлагат дрехи, домашни потреби и обувки.
Кметът Христов благодари на ръководството на „Практикер“ за поредната инвестиция, която прави в града и припомни как през март 2017 година е направил първа копка на магазина от веригата за стоки за дома. През 2019 година до него са построени още 3 магазина за спортни стоки, дрехи и битова химия.

След изграждането на двата обекта, чието строителство беше поставено днес, ще остане площ за още два магазина. Вече се водят преговори с потенциални наематели на бъдещите обекти.
Посетителите могат да се възползват от удобен и безплатен паркинг, свързан с този на „Практикер“, като са предвидени и зарядни станции за електромобили. Мястото е удобно и комуникативно и се обособява голяма търговска зона с богато разнообразие от магазини за дома, семейството и свободното време. Паркът има потенциал за изграждане на още търговски обекти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРазбиха престъпна група, част от нея печатала фалшиви документи в Шуменско
Следваща статияОбластният управител насрочи консултации за състава на РИК- Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here