дом Криминале Пълна до горе газова бутилка се запали, огнеборци спасиха къща от изпепеляване

Пълна до горе газова бутилка се запали, огнеборци спасиха къща от изпепеляване

0
ДЯЛ

Газова бутилка се подпали в двор на къща на ул. “Александър Димитров“ в Шумен, съобщиха от полицията.
Екипът, изпратен на мястото на инцидента е установил, че пожарът е газовата бутилка, която била пълна до горе. Тя се подпалила след като бил запален газовия котлон.
Пламъците са погасени със сто литра вода, не е допуснато разпространение на огъня към къщата.
Бутилката е унищожена.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаша гордост: Хор „Бодра смяна“ с престижни награди от международен фестивал
Следваща статияДенонощието на пътя: 1 – с 1,25 промила в кръвта, 1 – зад волана с отнета книжка, 1 – с нерегистриран мотоциклет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here