дом Общество Пускат водата в квартал „Мътница“ идната седмица

Пускат водата в квартал „Мътница“ идната седмица

0
ДЯЛ

До броени дни жителите на квартал „Мътница“ отново ще имат вода. Режимът там ще бъде отменен идната седмица. Това заяви за 24shumen.com управителят на ВиК-Шумен Жанета Панайотова.
Изградена е временна връзка от дълбоководен кладенец за квартала. Черпенето ще става с дизелов агрегат. Приключило е пробното водочерпене. „Излязоха резултатите за качеството на водата, което се оказа много добро“, уточни още Панайотова и добави, че временната връзка е изградена със средства на ВиК-Шумен. Тя обясни още, че това е решение за 4-5 месеца.
Предстои да се изготви работен проект, да се избере изпълнител на строителните дейности и да се възстанови дълбокия сондаж, който ще водоснабдява „Мътница“.
Припомняме, че вода в квартала няма от средата на април. Причината за това е пресъхнал шахтов кладенец.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаведенията на територията на област Шумен с работно време до 22.00 часа
Следваща статияОбщина Велики Преслав ще продължи да предоставя патронажна грижа още 6 месеца

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here