дом Общество ПТП с три коли блокира движението през пътен възел „Слънчево“ и „Девня“

ПТП с три коли блокира движението през пътен възел „Слънчево“ и „Девня“

0
ДЯЛ

Временно движението между пътен възел „Слънчево“ и пътен възел „Девня“на АМ „Хемус“ е ограничено и в двете посоки поради ПТП. Обходен маршрут по път I-2 Варна – Шумен, съобщиха от АПИ.
Участъкът е затворен заради катастрофа между три автомобила.
Движението в района е затруднено допълнително, тъй като по магистралата се извършват ремонти дейности в участъка от пътен възел „Повеляново“ до „Слънчево“ от км 406 до км 416. Движението е двупосочно в платното за Варна.
Трима души са откарани в болница. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна. Пострадалите са били контактни и в съзнание. Инцидентът е станал около 9.50 часа
На място са изпратени полицейски екипи, които да регулират движението.
Предприети са мерки по отстраняване и на катастрофиралите автомобили.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДеца приготвяха сандвичи с ютия в занималня към читалище „Стилиян Чилингиров”
Следваща статияОт 1 юли: Стартират нови и подобрени услуги в Бюрата по труда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here