дом Култура Проф. Добромир Добрев представя новата си книга „Философски размисли за Европа“

Проф. Добромир Добрев представя новата си книга „Философски размисли за Европа“

0
ДЯЛ

Проф. д-р Добромир Добрев ще представи новата си книга „Философски размисли за Европа“. Събитието ще се състои днес, 2 октомври, от 18.00 часа в зала 202, аула на ШУ „Епископ Константин Преславски“.
„Какво се случва, е въпрос, който си задава и Добромир Добрев в новата си книга, като ни предлага да го последваме и заедно с него да видим случващото се в контекста на една философия на историята, нагодена към погледа на европееца. На европееца, разбиран не просто като някой, който е роден и живее на определени географски ширина и дължина – това, както е отбелязано в книгата, е въпрос на възглед, а като носител на определени култура – дух – традиция“, пише за книгата проф. Даниел Вълчев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия4 843 теста, 263 заразени, четири нови случая на COVID-19 в Шуменско
Следваща статияОткриват свинския лов в събота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here