дом Общество Пропускателен режим за клиенти на кооперативния пазар в събота

Пропускателен режим за клиенти на кооперативния пазар в събота

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

Пропускателен режим за клиенти ще бъде организиран утре (събота) на кооперативния пазар в Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.
Струпването на много хора крие риск от разпространение на заразата с коронавируса затова ще се допускат само по определен брой клиенти, които трябва да са на безопасно разстояние един от друг при пазаруване. Южната и северната страна на пазара ще бъдат ограничени със сигнални ленти, като входът ще е от южната, а изходът – от северната страна.
От общинската управа призовават гражданите да спазват указанията за физическа дистанция и да носят маски при пазаруване.
Паралелно с това инспектори от общината, служители на РЗИ и ОД на МВР ще извършват проверки, за да не се допускат посещения и събиране на хора в паркове, градини, алеи, детски, спортни площадки и съоръжения на закрити и открити обществени места. От общината напомнят отново, че остават ограниченията за посещение на Шуменското плато. С решение на кризисния щаб по-рано днес през почивните дни тази събота и неделя (4 и 5 април) ще се извършват засилени съвместните проверки на служители от общината, ОД на МВР и РЗИ за спазване на мерките за предотвратяване на разпространението на заразата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия83-годишен мъж с доказан COVID-19 почина в болница
Следваща статия14 акта отнесоха недисциплинирани за нарушаване на противоепидемичните мерки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here