дом Общество Промяна в движението заради ретро рали „Златни пясъци“

Промяна в движението заради ретро рали „Златни пясъци“

0
ДЯЛ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Във връзка с преминаването на автомобилите от ретро рали „Златни пясъци“ през Шумен на 18 май, събота, се въвежда временна промяна в движението на моторни превозни средства в центъра на града. Това съобщиха от Общината.
От 11.00 до 14.30 часа на 18 май, събота, се спира движението на автомобили по бул. „Славянски“ от ул. „Карел Шкорпил“ до ул. „Адам Мицкевич“.
Отново в събота, за времето от 07.00 до 14.00 часа паркингът пред сградата на общината от Военния клуб до Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ трябва да бъде освободен от автомобили.
Временната организация на движение ще бъде обозначена с необходимата вертикална сигнализация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочват ремонти на проблемни улици в община Велики Преслав
Следваща статияВход свободен в Европейската нощ на музеите в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here