дом Общество Пролетно: Мият пешеходната зона по бул. „Славянски“ в Шумен

Пролетно: Мият пешеходната зона по бул. „Славянски“ в Шумен

0
ДЯЛ

Екипи на Общинското предприятие „Чистота“ ще мият пешеходната зона по бул. „Славянски“ в Шумен. Почистването ще започне в нощта срещу 21 май, понеделник, от хотел „Мадара“ и ще продължи по цялата алея до площад „България“ /до Паметника на съветската армия/. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.
Ще се работи на участъци във времето от 00.00 до 07.30 часа сутринта в продължение на три последователни дни до 23 май, сряда.
От предприятието се обръщат с молба към търговците, собствениците и наемателите на заведения, разположени по пешеходната зона, да осигурят възможност за достъп на техниката и на работниците от предприятието за по-бързото и безпрепятствено измиване на района.
Общинската администрация се извинява на гражданите за шума и неудобството, които вероятно ще причини нощната работа с водоноската на предприятието по чистотата. Целта е градът да бъде добре почистен в навечерието на празника 24 май.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖителите на Овчарово: Кмете Христов, благодарим за пътя!
Следваща статияЕксперти отчетоха: Висок процент на хора с ниско образование в Шуменска област