дом Общество Прокурор Димитър Димов получи Почетен знак за висок професионализъм

Прокурор Димитър Димов получи Почетен знак за висок професионализъм

0
ДЯЛ

Прокурор Димитър Димов от Окръжната прокуратура в Шумен бе удостоен днес с почетния знак на Прокуратурата на Република България. Отличието заедно с грамота е по предложение на административния ръководител – окръжен прокурор на ОП – Шумен, Маргарита Георгиева за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения в цялостната работа на прокурор Димов.
Отличието бе връчено на магистрата пред целия колектив на Окръжната прокуратура в Шумен, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.
Благодарствено писмо за отлична съвместна работа с прокурор Димитър Димов бе изпратено и от ОД на МВР в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУсловна присъда и 18 месеца без книжка за шофьор, въртял волана с 3,47 промила
Следваща статияПроменлива облачност, валежите постепенно ще спират

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here