дом Криминале Прокуратурата: Иззетата суха маса марихуана в Кочово е на стойност 216 000...

Прокуратурата: Иззетата суха маса марихуана в Кочово е на стойност 216 000 лева

0
ДЯЛ

Стойността само на иззетата суха маса марихуана от наркооранжелията при спецакцията на полицията в преславското село Кочово се изчислява на 216 000 лева. Това съобщиха от Апелативна прокуратура-Варна.
Както вече 24shumen.com писа, спецакцията бе проведена в петък след получен оперативен сигнал. Акцията е проведена под надзор на прокурор от окръжната прокуратура в Шумен. В имот в Кочово, в момент на сделка с наркотични вещества, били установени трима мъже- 46-годишният Ерджан Б./46г./ от Велики Преслав, Александър Н. на 42 години от София и 34-годишен варненец, с инициали Т.Г..
Първите двама са привлечени за престъпление по член 354а, ал. 2, във връзка с ал.1 от НК са привлечени към наказателна отговорност 46-годишният Ерджан Б. от Велики Преслав и 42-годишният Александър Н. от София и задържани за срок от 72 часа.
Полицията наблюдавала с месеци частния имот в Кочово. Освен 54 кг суха листна маса марихуана, иззети са още 700 саксии с растения от рода на конопа в различен стадий на растеж.

В сградата обвиняемите изградили модерни системи на капково напояване, освежаване на въздуха и отопление на растенията. Огледът на наркооранжерията е продължил повече от едно денонощие. Иззето е цялото оборудване, торове и препарати за растителна защита.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменското културно-историческо наследство на международно изложение
Следваща статияВход свободен! Хитови български филми и творци на сцената на Младежкия дом

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here