дом Общество Проект: Изграждат модерна здравна служба в Никола Козлево

Проект: Изграждат модерна здравна служба в Никола Козлево

0
ДЯЛ

Община Никола Козлево да кандидатства с обект „Здравна служба” по проект „Красива България”, реши Общинският съвет.
„Предложението получи единодушната подкрепа на всички 12 съветници”, съобщи за 24shumen.com зам.-кметът Иван Иванов.
В селото съществува сграда на бившата здравна служба, строена през 1951 година и е снабдена с акт за общинска собственост. Повече от 20 години сградата не се използва и се намира в окаяно състояние. В същото време лекарската практика на д-р Евгени Кара не разполага с достатъчно кабинети и не могат да се осигурят добри условия на лекари от различни специалности, е записано в докладната на кмета Ешреф Реджеб. Всичко това рефлектира върху жителите на общината и те са принудени да търсят специализирана помощ в Шумен. С тези аргументи той апелира към Общинския съвет да се използват мерките по проект „Красива България”, които обхващат и лечебни заведения.
Вносителят посочва, че желанието на общинска администрация е да бъде създадена модерна здравна служба с достатъчен брой лекарски кабинети.
С приетото решение за кандидатстване ОбС възлага на кмета да извърши необходимите действия по възлагане на проектиране, преустройство и строително-ремонтни дейности, както и изготвяне на количествено-стойностна сметка с цел осигуряване на необходимата документация и внасянето й в Регионалното звено на „Красива България” в Русе.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ болница са четирима от новозаразените с COVID-19 в Шуменско
Следваща статияРотарианци дариха картини на Дома за стари хора в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here