дом Общество Продължава забраната за движение на автомобили на пътя до село Васил Друмев

Продължава забраната за движение на автомобили на пътя до село Васил Друмев

0
ДЯЛ

Във връзка с възобновения ремонт по 4-километровия участък от околовръстния път до село Васил Друмев продължава временният режим със спиране на движението в участъка от км 19 до км 23 от пътя.
Ограничението важи до 28 февруари включително. За обходен маршрут ще се използва път I-7 през път II-73, с. Дибич, с. Илия Блъсково, с. Васил Друмев и обратно.
Промяната в организацията на движението е обозначена с необходимата вертикална сигнализация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроблемът с гаргите отново „кацна“ за обсъждане в приемния ден на кмета на Шумен
Следваща статия25 и 26 февруари ще са неучебни за II ОУ „Д-р Петър Берон“ в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here