дом Общество Продължават плановите спирания на тока, вижте къде

Продължават плановите спирания на тока, вижте къде

0
ДЯЛ

От електроразпределителното дружество „Енерго – про Мрежи“ АД предупреждават своите абонати, че поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, в понеделник, 07.08.2017 г., от 8.30 до 17.00 ч., ток няма да има в селата Омарчево, Сини вир, Становец, част от Черноглавци, ТП „ВиК Изгрев“. Възможно е временно смущение на електрозахранването в село Лятно.
Планово във вторник, 8 август, от 8.30 до 17.00 часа пък ще спрат тока и в селата Буйновица, Осеновец, Борци, Ясенково и Климент, като са възможни временни смушения на електрозахранването в село Наум.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАд под небето в понеделник: Обявен е оранжев код за опасно високи температури
Следваща статия29 души искат 10 млн. лева обезщетения за ада в Хитрино

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here