дом Общество Продават на търг общински имот в село Вълнари

Продават на търг общински имот в село Вълнари

0
ДЯЛ

Процедура по провеждане на публичен търг с явно наддаване за продажба на общински недвижим имот в село Вълнари обяви община Никола Козлево.
Урегулиран поземлен имот общ. от 45 кв. с площ от 960 км. м., началната тръжна цена на имота е 4 800 лв. без ДДС.
Търгът ще се проведе на 1-ви август, сряда, от 10.30 часа в Заседателната зала на община Никола Козлево.
Таксата за закупуване на тръжната документация е 10 лв. Желаещите могат да извършат оглед на имота всеки работен ден от 8.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 16.30 часа.
Заявления за участие в търга ще се приемат до 16.00 часа в деня предхождащ търга в Общинска администрация Никола Козлево.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНамалява раждаемостта в Шуменско, повечето новородени – извънбрачни
Следваща статияХуманен жест: Д-р Биркан Гюней ще преглежда безплатно във Велики Преслав и Нови пазар