дом Криминале Проверяват всички коли в Шуменско, търсят под дърво и камък избягалия затворник...

Проверяват всички коли в Шуменско, търсят под дърво и камък избягалия затворник Борис Иванов

0
ДЯЛ

МВР извършва проверка на всички моторни превозни средства на входа на Велики Преслав откъм Търговище, видя репортер на 24shumen.com.
Предполага се, че проверките се налагат заради избягалия вчера затворник, който е с постоянен адрес в град Добрич.
Припомняме, че 48-годишният Борис Иванов избяга около 10.30 часа от работен обект в град Ловеч. Той излежавал 13-годишна присъда за блудство и кражби в Ловешкия затвор.
Избягалият затворник е среден на ръст, с кафяви очи и къса, черна коса. Борис Иванов е с нормално телосложение, продълговато, леко мургаво лице, правилен нос, високо чело. На врата си има татус – червена целувка. Излежавал е 13-годишна присъда за блудство и кражби.
От полицията призовават хората, които имат допълнителна информация за издирвания, или го забележат, да сигнализират на тел. 112 или във всяко поделение на МВР.
Анонимността им е гарантирана.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДесетокласник от Търговище – „муле“ на алоджии в измама за 76 000 лева
Следваща статияЗабавни игри, изненади и награди за Международния ден за борба с наркоманиите