дом Криминале При съседите: 57-годишен мъж уби в дома си приятел по чашка

При съседите: 57-годишен мъж уби в дома си приятел по чашка

0
ДЯЛ
24shumen.com

На 9 август около 22.00 часа в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за скандал между лица в нетрезво състояние, възникнал в квартира, разположена на приземния етаж в кооперация на бургаската улица „Ивайло” № 54, обитавана от 57-годишен мъж от село Дюлево, община Средец. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.
Дошлите на място полицейски служители установили труп на мъж на средна възраст и следи от кръв в областта на гръдния кош. Констатирано е, че тялото е на 40-годишен бургазлия, дошъл малко по-рано на гости, който след употреба на алкохол с 57-годишния домакин и възникнал между тях междуличностен спор, е намушкан със сгъваемо ножче в областта на гърдите.
След извършеното деяние домакинът се отправил в неизвестна посока, като забелязвайки полицейски патрул в района на Новата поща се предал.
Задържан е за срок от 24 часа. Извършени са множество процесуално следствени действия, сред които оглед на местопроизшествие, разпити, иззето е оръжието с което е извършено убийството, назначени са множество експертизи и др.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС изложба и празничен концерт в Шумен ще отбележат Деня на младежта
Следваща статияНови 116 случая на COVID-19 при 3 667 изследвани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here