дом Криминале При съседите: 40-годишен изнасили собствената си дъщеря, тя опита да се самоубие

При съседите: 40-годишен изнасили собствената си дъщеря, тя опита да се самоубие

0
ДЯЛ

40-годишният Стоян И. е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, след като състав на Варненския районен съд уважи искането на прокуратурата. Мъжът е привлечен към наказателна отговорност за изнасилване на родната си дъщеря, която принудил към това със сила и заплашване, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна. След деянието жертвата на родния си баща е направила опит за самоубийство. Престъплението е извършено в условията на опасен рецидив, тъй като 40-годишният мъж е осъждан вече за изнасилване.
На 1 ноември тази година в автомобила си Стоян заплашил дъщеря си, а след това я насилил сексуално. 18-годишното момиче, което е ученичка, живее при майка си, тъй като родителите са разведени от години. Гостувало е на баща си в деня на престъплението.
Стоян завел момичето до магазина, след това със сила го завлякъл в мазата на къщата си. За да няма свидетели на сексуалното насилие, той качил дъщеря си в автомобила, извел я извън града и там я изнасилил.
Определението, с което Варненският районен съд е взел най-тежката мярка за процесуална принуда на Стоян И. – задържане под стража, подлежи на обжалване пред Окръжния съд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДве намерени портмонета бяха предадени на полицията в Шумен в рамките на 10 минути
Следваща статияЕшреф Реджеб стартира втория си мандат като кмет на Никола Козлево