дом Криминале При съседите: 19-годишен загина в Айтос при ПТП, непълнолетен се напи и...

При съседите: 19-годишен загина в Айтос при ПТП, непълнолетен се напи и подкара кола на село

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Тази сутрин около 05.25 ч., на айтоската улица „Славянска” до дом № 74, поради движение с несъобразена скорост при навлизане в десен завой, 19-годишен младеж, управлявайки лек автомобил се блъснал странично в крайпътно дърво и загинал на място. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас. Тийнейджърът бил зад волана на „Фолксваген Пасат“, когато изгубил управление над автомобила. Установено е, че айтозлията имал шофьорска книжка от една година и по време на пътния инцидент не ползвал обезопасителен колан.
По случая е образувано досъдебно производство.
Полицаи от Търговище пък спрели за проверка около 06.00 часа в село Алваново лек автомобил „Honda CPV” с търговищка регистрация, собственост на 43-годишен мъж от областния град. Зад волана бил 17-годишен от Търговище. При проверката е установено, че непълнолетният водач е неправоспособен, с концентрация на алкохол в издишания от него въздух 1,38 промила, установено по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“. Взета му е кръвна проба за химическо изследване. Същият е задържан в РУ-Търговище на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия213 семейства в областта са със спрени детски надбавки за 1 година
Следваща статияКултурна панорама на Община Шумен за януари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here