дом Общество При съседите: Шофьор загина при челен сблъсък на пътя Попово-Бяла

При съседите: Шофьор загина при челен сблъсък на пътя Попово-Бяла

0
ДЯЛ

От ОД МВР-Търговище съобщават, че към 22.00 часа е затворен за движение на всички видове МПС път II-51 в участъка Попово-Бяла, поради настъпило тежко ПТП, сигнал за което е получен на тел. 112 около 19.30 часа днес.
Пътният инцидент, който е станал на около 2 км преди Попово в посока към Бяла, е между товарен и лек автомобил, движили се в противоположни посоки. Към мястото на инцидента своевременно са били насочени автомобили на РУ-Попово, екип на РСПБЗН-Попово и екип на Спешна помощ.
По предварителна информация водачът на лекия автомобил е загинал, а водачът на товарния автомобил е откаран за преглед в МБАЛ-Търговище. Товарният автомобил се е преобърнал на пътното платно и е разсипал товара си – царевично зърно.
Създадена е временна организация на движение на МПС, като към момента се предлага обходен маршрут само за леките автомобили, пътуващи в този участък. Тези, които пътуват в посока Бяла-Попово, временно се пренасочват по маршрут: с. Водица – с. Цар Асен – с. Голямо Градище – гр. Опака – гр. Попово. Пътуващите в посока Попово-Бяла леки автомобили се пренасочват през с. Гагово – гр. Опака – с. Голямо Градище. – с. Цар Асен – с. Водица, след което се включват във второкласния път.
В момента се извършва оглед на местопроизшествието. От полицията апелират към водачите на МПС да шофират с повишено внимание и съобразена с пътните условия скорост.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетин Казак: Кърджали е положителен пример за ускорено развитие с кмет от ДПС
Следваща статияОчаква ни слънчева и топла събота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here