дом Криминале При съседите: Фейсбук „скара“ трима мъже, кавгата свърши с комоцио за единия

При съседите: Фейсбук „скара“ трима мъже, кавгата свърши с комоцио за единия

0
ДЯЛ

Трима мъже, събиращи трюфели се сбиха заради публикация в социалните мрежи, съобщиха от МВР.
На 24 юни, на площадка пред апартамент на жилищен блок в кв. „Младост“ в Попово е възникнал скандал между трима мъже – 40-годишен мъж от село Водица и двама мъже – на 41 и на 44 години. В резултат, мъжът от с. Водица е нанесъл удар по главата на 41-годишния мъж. Пострадалият е откаран в МБАЛ-Търговище, където е прегледан и е настанен за лечение с диагноза „комоцио“, без опасност за живота.
Причината за скандала станала публикация на единия от тримата мъже в социалните мрежи. Те се занимавали с вадене на трюфели. Във пост обаче единият обвинил другите двама, че не го правят по най-екосъобразния начин и така причиняват вреди. Те решили да потърсят реванш за набеждаването и отишли в дома му, за да му потърсят сметка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЮлиян Вълчев с потвърдена осъдителна присъда за умишлена безстопанственост
Следваща статияТрофей от сръндак донесе златен медал на млад ловец от Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here