дом Криминале При съседите: Трима мъже обраха 54-годишна жена посред нощ

При съседите: Трима мъже обраха 54-годишна жена посред нощ

0
ДЯЛ
24shumen.com

Трима мъже са нападнали и обрали жена от село Тъпчилещово в община Омуртаг, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Търговище.
Нападението е станало за времето от 00.00 ч. до 07.00 ч. на 31 август. Трима неизвестни мъже, като използвали физическа сила, са завързали и привели в безпомощно състояние 54-годишна жена от селото. След това са отнели от владението й 100 грама златни накити и сумата от 4 500 лв.
По случая е образувано досъдебно производство по чл. 198 от Наказателния кодекс по описа на РУ-Омуртаг. Предприети са активни действия за установяване извършителите на деянието.
Действията по разследването се извършват под ръководството на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура-Търговище.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоган не е изритал Борисов, ДПС си оставя път към „правителство на националното спасение“ с ГЕРБ
Следваща статияПаметникът „Създатели на българската държава“ отново се превръща в сцена на изкуствата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here